Tume-Agrilla on jo pitkä historia Japanissa

Tume on ollut osa Japanin maatalouskoneiden markkinoita jo 40 vuoden ajan, alkaen vuodesta 1983. Tämän pitkän ja hedelmällisen matkan aikana olemme työskennelleet tiiviisti Yanmarin kanssa, ja yhdessä olemme kasvaneet ja kehittyneet.
 
Japani ei ole meille vain kauppakumppani, vaan todellinen ystävä. Maa, jossa liiketoiminta ja henkilökohtaiset suhteet kulkevat käsi kädessä, on merkittävä osa liikevaihtoamme. Tiedämme, että henkilökohtainen sitoutuminen ja läsnäolo ovat avain menestykseen Japanissa. Siksi olemme paikan päällä varmistamassa, että pitkäaikainen Japanin yhteysmiehemme Heikki Sola siirtää viestikapulan sujuvasti uudelle yhteyshenkilöllemme, Endre Kovacsille. Heikin työ on varmistaa, että Endre saa parhaan mahdollisen startin tehtävässään.
 
Erityisen ylpeitä olemme siitä, että Tume on saanut tunnustusta siitä, ettemme ole hukanneet näköpiiristä tarvetta kehittää myös pienemmän kokoluokan koneita. Tämä kertoo sitoutumisestamme palvella kaikkia asiakkaitamme, riippumatta heidän tarpeidensa koosta.
 
Kiitämme Yanmaria kumppanuudesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti uutta yhteistä menestystä!

yanmar

Yanmar Agribusiness Co.
Ltd. Customer Service Office
TEL: 06-7636-9298
www.yanmar.com