Muokkaimet

Muokkaa vaivattomasti Tumella

Tume-Agri Oy:n tuoteperhe laajentui syksyllä 2021 huomattavasti. Uusi Harrow series -lanseerauksemme toi Tumen rytinällä muokkainmarkkinoille.

Tumen historiassa erilaisia muokkaimia on tehty kauan, mutta panostimme enemmän kylvökoneiden teknologian uudistamiseen. Nykyisen ympäristötukipolitiikan ohjatessa viljelyä yhä enemmän, halusimme tuoda markkinoille ratkaisuja, jotka auttavat viljelijöitä mm. hiilen sidontaan liittyvissä ongelmissa. Nyt Tume-Agrilta löytyy Suomen laajin kotimainen kylvö- ja kylvömuokkausmallisto.

 

Ennen PEL-tuote Oy:n valmistamat Kivi-Pekka lautasmuokkaimet löytyvät nyt Tumen väreissä mallimerkillä Tume-Harrow D. Ne ovat aina hinattavia, ja niissä on vakiona hyvä varustetaso ja valmius piensiemenkylvölaitteille. 

Tume-Harrow R-sarja koskee perinteikkäitä lapiorullaäkeitä, joiden historia juontaa juurensa jo aivan 1900-luvun alkuun. Tume Harrow R640L tuo menetelmän 2020-luvulle ja on varmasti kilpailukykyinen muokkausvaihtoehto myös tulevaisuudessa mahdollisesti muuttuvassa tukipolitiikassa.

Tume-Harrow T-sarja on taas aivan uudentyyppinen ratkaisu Suomen äesmarkkinoille. Koneen erikoisuutena voidaan pitää sitä, että sillä onnistuu sekä kultivointi (yli 10cm muokkaus), että perinteikäs joustopiikkiäes -tyyppinen kylvömuokkaus.

Tumen muokkaimet valmistetaan ammattitaidolla ja materiaaleina käytettävät teräslaadut ja komponentit ovat tarkoin valikoituneet pitkän kokemuksen pohjalta.

Harrow S-olkiäes soveltuu sadonkorjuujätteiden käsittelyyn, kevyeen maanmuokkaukseen sekä pysyvän nurmen käsittelyyn.

Harrow T

T-mallia voidaan hyvillä perusteilla kutsua varsinaiseksi yleisäkeeksi, jolla onnistuu sekä kultivointi että kylvömuokkaus erilaisilla maalajeilla niin keväällä kuin syksyllä.

Harrow D -lautasmuokkain soveltuu sänkimuokkaukseen, kevennettyyn muokkaukseen ja kylvömuokkaukseen.

Lapiorullaäes on tuttu ja tehokas perusmuokkauskone.

CultiPack-kiekkomuokkain soveltuu käytettäväksi pelkkänä muokkaimena tai sen voi kytkeä koneyhdistelmäksi Tume-kylvölannoittimen eteen.

Tume Cultiplus on tarkoitettu perusmuokkaukseen ja kylvömuokkaukseen. Cultiplus on samassa yksikössä oleva kultivaattori ja lautasmuokkain, mutta niiden ominaisuuksia voi käyttää myös erillään. 

Minun

Muokkarini

Valitse sinulle parhaat ratkaisut vertailemalla ominaisuuksia kuten työleveyttä ja varusteita.