Tehokas klassikko

HKL

Kylvölannoitin

Suuri säiliötilavuus

Tumen kylvölannoittimien itsekantava rakenne mahdollistaa suuren säiliötilavuuden, joka puolestaan merkitsee entistä parempaa työtehoa. Täyttöaikaa säästyy tehokkaaseen kylvötyöhön. Säiliöiden tilavuus sekä kansien aukeama mahdollistavat nopean ja sujuvan täytön menetelmästä riippumatta, myös suursäkeistä. Tasapohjainen säiliö onhelppopuhdistaa.

Kantava rengastus

Koneessa on vakiona suuret traktorikuvioiset renkaat.

Huipputarkka kierteistelasyöttö

Kierteistelasyöttö on helpposäätöinen ja soveltuu kaikentyyppisille siemenille. Syöttökammioiden paikka säiliön tasaisessa pohjassa eliminoi koneen asennon (esim. rinnemaasto) vaikutuksen syötön määrään. Syöttökammiot täyttyvät ilman sekoitinakselia myös huonosti valuvilla siementyypeillä. Pohjakartioiden ansiosta säiliöt tyhjenevät lähes loppuun asti myös piensiemenillä. Syöttökammiot on varustettu säädettävillä pohjaläpillä.

Syötössä runsaasti säätövaraa

Syöttölaitteessa on valittavana yhteensä 100 säätövaihtoehtoa.

Suuret liikevarat

Kylvövantaiden jousituksella on oleellinen merkitys kylvön onnistumiselle.Tumessapainotuksen erilliset ja keskitetyt säädöt voidaan tehdä kätevästi ilman työkaluja. Suuret liikevarat sallivat esteiden ylitykset ilman vaurioita ja kylvö onnistuu myös painanteiden kohdalla. Pitkien vannasvarsien geometria on sellainen, että vantaiden painotus säilyy lähes vakiona koko laajalla liikealueella.

Tekniset tiedot

HKL 2500 S
Työleveys cm
250
Säiliön lannoitetilavuus, l
1350
Säiliön siementilavuus, l
900
Peruskoneen paino, kg
1100
Paino säiliöt täynnä, kg
~3200
Peruskoneen leveys, cm
360
Täyttökorkeus, cm
161
Koneen pituus ilman vetolaitetta, cm
183
Rengaskoko
14,9-24R
Renkaitten määrä
2
Vetotehon tarve, kW
50
Lannoitevantaita, kpl
10
Siemenvantaita, kpl
20
Hydrauliikka
- Paine, bar
150
- Liitäntä
1-toiminen

Katso kaikki kylvökonemallit