Kylvökoneet

Viljele vaivattomasti Tumella

JyräCombi-kylvölannoitin tuotiin markkinoille 1988. JyräCombissa pyörät olivat koneen takana, minkä ansiosta ei enää tarvittu erillistä jyräystä. Uudistunut JyräCombi ja NovaCombi ovat edelleen Tumen suosituimpia tuotteita. Uusimmissa malleissa Super Nova Combissa ja Orionissa siirrytään uuteen aikakauteen: koneet ovat ISOBUS-yhteensopivia.

Tumen kylvölannoittimet myydään suoraan tehtaalta. Itä-Suomessa myynnistä vastaa PEL-Tuote. Turengin tehtaalla myös kunnostamme vaihtokoneita. Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen. 

Tumen kylvökoneet ovat Suomen suosituimpia kylvökoneita. Suomessa Turengissa valmistetut koneet tunnetaan selkeästä rakenteestaan, toimintavarmuudessaan ja kustannustehokkuudestaan. Tumen kylvökoneet ovat haluttuja myös noin 20 vientimaassa.

Kylvötarkkuudeltaan ja taloudellisuudeltaan Nova Combi on menestynyt erinomaisesti testeissä ja kilpailuissa ympäri maailmaa. Nova Combi on markkinoiden ainoita kylvölannoitimia, jossa tuntopyörä on sijoitettu vantaiden eteen. Vantaiden edessä se säätää ja ylläpitää kylvösyvyyttä ja tasaa orastumista. Tällöin vaihtelut muokkauksessa eivät vaikuta kylvösyvyyteen.

Orionissa on yhdistetty ominaisuuksia Tumen eri kylvölannoitinmalleista, joten siitä on saatu todella kilpailukykyinen ja monipuolinen malli eri kylvöolosuhteisiin. Lähtökohtaisesti kone on tarkoitettu perinteisesti- tai kevytmuokattuun kylvölannoitukseen. Orion on ISOBUS-yhteensopiva.

Yleiskylvölannoitin kaikille viljelymenetelmille ja maalajeille. Kone sopii rajoituksetta niin suorakylvöön, minimimuokattuun viljelytapaan kuin perinteiseen kyntö/äestys -menetelmiinkin. Super Nova Combissa siirrytään uuteen aikakauteen: kone on ISOBUS-yhteensopiva.

Titan on helppokäyttöinen, selkeä ja ennen kaikkea tehokas yleiskylvölannoitin minimimuokattuun sekä kyntö- ja kylvömuokattuun viljelyyn.

Yleiskylvölannoitin, joka sopii kaikille viljelymenetelmille ja maalajeille. Kone käy suorakylvöön, minimimuokattuun sekä perinteiseen kylvöön.

Kylvöjyrä on suunniteltu kestämään kovia rasituksia. Kone toimii hyvin myös poikkeuksellisen kivisissä olosuhteissa.

Nimensä mukaisesti Jyräcombi (JC) yhdistää kaksi työvaihetta: kylvötyön ja pellon jyräyksen. Huippusuosittua konemallia on vuosien varrella kehitetty tuomalla siihen lisää tekniikkaa, ominaisuuksia ja lisävarusteita.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto!

Greenmaster-kylvökone on erityisesti heinänkylvöön soveltuva pintakylvökone, jossa ei ole lainkaan vantaita.

Tume CK on edullinen ja helppokäyttöinen valinta erityisesti nurmitiloille ja luomuviljelyyn, jossa lannoitteiden yhtäaikainen sijoittaminen ei ole tarpeen.

Sivupyöräinen, nostolaitesovitteinen KL-kylvölannoittin on perinteinen ja näppärä käyttää. KL voidaan varustaa lisäsäiliöllä, jolloin koneeseen mahtuu vaivatta suursäkililinen lannoitetta. 

Sivupyöräinen, hinattava  HKL-kylvölannoittin on jo klassikko kylvölannoittimien joukossa. Koneen suuret, tasapohjaiset säiliöt tuovat tehokkuutta työhön. 

Minun

Kylvökoneeni

Valitse sinulle parhaat ratkaisut vertailemalla ominaisuuksia kuten työleveyttä ja varusteita.