Jordbearbetningmaskiner

Jordbearbetna utan ansträngning med Tume

Tume-Agris produktfamilj utökades avsevärt hösten 2021. Vår nya lansering av Harrow-serien tog Tume till jordbearbetningmaskinermarknaden med råge.

I Tumes historia har det länge tillverkats olika typer av jordbearbetningmaskiner, men vi har investerat mer i att modernisera tekniken för våra såmaskiner. Med den nuvarande politiken för miljöstöd som i allt högre grad styr odlingen ville vi ta fram lösningar på marknaden som skulle hjälpa jordbrukarna med frågor som kolbindning. Tume-Agri erbjuder nu det bredaste utbudet av utrustning för inhemsk sådd och jordbearbetningmaskiner i Finland.

Kivi-Pekka-tallriksharverna, som tidigare tillverkades av PEL-tuote Oy, finns nu tillgängliga i Tume-färger under modellbeteckningen Tume-Harrow D. Dessa skivsåmaskiner är alltid bogserbara, har en god standardutrustning och är även utrustade för små såmaskiner.

Tume-Harrow R-serien handlar om traditionella skovelhjul med en historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet. Tume Harrow R640L för in metoden på 2020-talet och kommer säkert att vara ett konkurrenskraftigt bearbetningsalternativ i framtiden, även med en potentiellt förändrad stödpolitik.

Tume-Harrow T-serien är återigen en helt ny typ av lösning för den finska askmarknaden. Det speciella med maskinen är att den kan användas för både kultivering (över 10 cm bearbetning) och traditionell flexibearbetning.

Tumes bearbetningerna är professionellt tillverkade och de stålsorter och komponenter som används är noggrant utvalda på grundval av lång erfarenhet.

Halmharven Harrow S lämpar sig för behandling av skördeavfall, lätt markbearbetning och behandling av permanent vall.

Harrow T

T-modellen kan kallas en riktig universalharv, som kan användas för både harvning och sådd med olika jordarter både vår och höst

Förutom för stubbearbetning, reducerad bearbetning och såddbearbetning lämpar sig Harrow D tallriksharv även för bearbetning av vall.

Harrow R Spadrullharv är en erkänd och effektiv jordbearbetningsharv.

CultiPack-tallriksredskap kan köras som ett eget jordbearbetningsredskap eller i kombination med en Tume kombisåmaskin.

Tume Cultiplus är avsedd för grundläggande jordbearbetning och sådd. Cultiplus är en kultivator och en tallriksharv i samma enhet, men deras funktioner kan också användas separat.

Min

Min jordbearbetningmaskiner

Välj de bästa lösningarna för dig genom att jämföra funktioner som arbetsbredd och utrustning.

Min Tume bearbetningsmaskin