Tervetuloa Farmari 2024 -messuille Seinäjoelle!

Olemme mukana Farmari-messuilla Seinäjoella 4.-6. heinäkuuta 2024. Tervetuloa tapaamaan meitä yhteiselle osastollemme KK115, missä esittelemme PEL-tuote Oy:n kanssa laajan valikoiman laadukkaita maatalouskoneita.

Nähtävillä kattava valikoima maatalouskoneita:

  • Muokkaimet: Tule katsomaan, kuinka Tume Harrow-sarjan muokkaimet tekevät pellonmuokkauksesta vaivatonta ja tehokasta. Esittelemme myös kaksi uutuutta: Kokonaan uuden Harrow R460 sekä uudistuneen Harrow D350 mallin!
  • Kylvökoneet: Tume-Agrilta esillä laaja mallisto suosituista kylvölannoittimistaan. Mukana mm. erittäin suositut suorakylvökoneet Super Nova Combi ja Nova Combi Module.
  • Kivikoneet: Tutustu Kivi-Pekka -kivenkeruukoneisiin, jotka tarjoavat tehokkaan ja luotettavan ratkaisun kivien keräämiseen. Esillä Kivi-Pekka 6 ja 3,3 m.
  • Lietevaunut: Esittelemme Livakka-lietevaunua, joka on suunniteltu kestämään ja toimimaan tehokkaasti vaativissakin olosuhteissa. Esillä Livakka 16,5 m3, Bomech Farmer -veitsimultain, Pilot+ -ohjain ja 850-renkaat.

Farmari-messut ovat erinomainen tilaisuus nähdä ja kokea uusimmat innovaatiot maatalouskoneiden maailmassa. Messuosastollamme pääset tutustumaan tarkemmin tuotteisiimme, keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja saamaan vastauksia kysymyksiisi.

Miksi kannattaa tulla käymään?

  • Laadukkaat kotimaiset koneet: PEL-tuote ja Tume-Agri tunnetaan korkeasta laadusta ja kestävyydestä. Koneemme on suunniteltu vastaamaan viljelijän tarpeisiin.
  • Asiantunteva henkilökunta: Paikalla on asiantuntijoita, joilla on syvällinen ymmärrys maatalouskoneista ja jotka ovat valmiina auttamaan sinua löytämään oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeitasi varten.
  • Käytännön esittelyt: Tule kuulemaan kuinka koneemme toimivat ja miten ne voivat tehostaa ja helpottaa viljelyäsi.

Odotamme innokkaasti asiakas- ja yhteistyökumppanikohtaamisia! Tule kokemaan Farmari-messujen ainutlaatuinen tunnelma ja hyödynnä kesätarjoukset kalustosi päivittämiseen!

Nähdään Seinäjoella osastolla KK115!

Parhain terveisin,

Tume-Agri ja PEL-tuote