Tume-Agri Oy palkittiin Oscar Softwaren toimesta vuoden käyttäjäorganisaationa

Tume-Agri Oy palkittiin Oscar Softwaren toimesta vuoden käyttäjä organisaationa

Tume-Agri Oy:llä otettiin käyttöön uusi toiminnanohjausjärjestelmä Oscar Software loppuvuodesta 2021. Järjestelmän vaihdokseen liittyy aina haasteita ja on enemmän sääntö kuin poikkeus, ettei asiat etene kaikilta osin suunnitelluilla tavoilla.

Myös Tume-Agrin ja Oscarin yhteistyössä on ollut haasteita ja välillä on jouduttu käymään vakaviakin keskusteluita ongelmien ratkaisemiseksi. Molempien osapuolien tahtotilan ollessa oikea, ongelmat kuitenkin yleensä ratkeavat.

Järjestelmän kehittäminen yrityksen toimintatavoille sekä yrityksen toimintatapojen kehittäminen järjestelmän hyötyjen maksimoinniksi onkin jatkuva prosessi, jossa avainhenkilöiden ammattitaito ratkaisee onnistumisen. Alkuvaikeuksien jälkeen Tume-Agri Oy:n ja Oscar Softwaren välille on löytynyt rakentava yhteistyö, jonka kunniaksi Tume-Agri palkittiin Oscar Softwaren toimesta vuoden käyttäjäorganisaationa.

Perusteluina Tume-Agri Oy:n palkinnolle kerrottiin seuraavat asiat:

  • Tume-Agri Oy kehittää jatkuvasti omaa toimintaansa, ja samoin järjestelmää
  • Kokonaisuudessaan Tume-Agri Oy:llä on hyvä ote järjestelmän käyttöön ja kokonaisuuden hahmottamiseen
  • Esiin tulleen haasteet/ongelmat osattu kohdata oikealla asenteella ja hyvässä hengessä

Tume-Agri Oy:n puolesta palkinnon kävi vastaanottamassa digitaalisen liiketoiminnan kehityspäällikkö, Aleksi Jurvanen.

” Kiitokset Oscar Softwarelle palkinnosta. On hienoa, että haastavan alun jälkeen on järjestelmän suhteen löytynyt toimintatapa, jonka avulla koko yrityksen liiketoiminnan kehittämistä voidaan viedä eteenpäin. Erityiskiitos asiasta kuuluu Tumen puolelta Oscarin pääkäyttäjällemme Aleksi Jurvaselle, jonka määrätietoinen asenne on mahdollistanut järjestelmän paremman hyödyntämisen.”  toimitusjohtaja Jorma Lähetkangas kiteyttää.

Kysymys tai tarjouspyyntö?

Jätä viesti tai soita

Harrow T